Våra tjänster

Vi erbjuder e-handelsföretag en komplett logistiktjänst för deras verksamhet.
> Inleverans och lagerhållning av era varor från leverantör
> Orderplockning och leverans med valt fraktbolag till era kunder
> Tillgång till logistiksystem och systemintegration mot er webshop

Vi är specialiserade på e-handel med konsumentvaror som distribueras via brev och paket. Typiska exempelprodukter är hemelektronik, kläder, böcker, leksaker, mat, hälsovård, kosmetik, med mera.

Så funkar det

Ni har produkter och/eller leverantör och vet hur marknadsföringen ska genomföras. Ni specialiserar er på produkten och slutkunden medan vi sköter det fysiska varuflödet. Ni har kontakten med era leverantörer och köper in varorna med leveransadress till E-3PL i Helsingborg. Vi tar emot varorna, gör inleverans och lägger varorna på bestämda lagerplatser. När det kommer in beställningar via er webshop får vi dem elektroniskt och expedierar dem direkt och skickar iväg försändelsern till slutkunden. Varorna levereras vanligtvis nästkommande vardag efter att köpet genomförts.

Betalningsmodell

Målet med vår prissättning är att det ska vara enkelt och att ni som kund ska kunna överblicka vad den totala kostnaden blir för er. Vi tar ett pris per expedierad beställning (som inkluderar plock, pack, emballage, print). Förutom det rörliga priset tar vi även en avgift per inleverans och en månadsavgift för utnyttjad lagerkapacitet. Fraktkostnaderna tillkommer.

System

Vi kan jobba med de flesta etablerade moderna webshoparna på marknaden som vi har byggt direktintegrationer mot. Kontakta oss för mer info om det. Som kund har du även tillgång till vårt avancerade logistiksystem som kompletterar den information och funktioner som du har i din webshop.

Offert

Är Ni intresserad av att få en offert?
Skicka en offertförfrågan